Як відмити супер-клей з рук

Як відмити супер-клей з рук

Всім відомо, що супер-клей швидко застигає, після чого його видалити зі шкіри складно. Зробити це можна за допомогою засобів побутової хімії читаючи цей сайт https://shashlichok.org.ua/.

Якщо супер-клей потрапив на шкіру губ або повік, краще звернутися за медичною допомогою, а не намагатися самотужки прибрати його.

Чим раніше приступити до видалення клею зі шкіри, тим легше і швидше буде досягти потрібного результату.

Як відмити супер-клей з рук

Коли клей потрапляє на шкіру рук, позбутися його зовсім непросто. Але є кілька нескладних способів, які можна використовувати у домашніх умовах.

  1. Акуратно потерти шкіру рук пемзою для ніг, пилкою або наждачним папером. Робити це треба максимально обережно, щоб не зашкодити шкірі.
  2. Можна потримати руки у ванночці з горілки 10-15 хвилин, потім розтерти сіллю або меленою кавою.
  3. У видаленні клею зі шкіри рук може допомогти рідина для зняття лаку або ацетону. Слід кілька разів протерти забруднену ділянку ватним тампоном, змоченим цим засобом.
  4. Також перевіреним засобом для видалення клею є Дімексид, який можна придбати в аптеці. За допомогою ватного тампона Дімексид наноситься на забруднену ділянку шкіри.
  5. Існує спеціальний засіб – Антиклей Супермомент, що видаляє клей. Слід нанести цей засіб на губку або ватний тампон і протерти забруднену ділянку шкіри. Потім ретельно вимити руки.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *